2013. április 19., péntek

48.rész


48.rész:
H...Harry...

Louis

Csend volt...Harry egy idő után elment.A vizet figyeltem ahogy hullámzik,néha kisebb emlékképek villantak be a múltkori dolgokból...kirázott a hideg,lejjebb csúsztam a kádban,bambultam magam elé majd lassan lefürödtem kimásztam a kádból megtörölköztem és a derekam köré tekertem a törölközőt,vettem egy nagy levegőt.Résnyire kinyitottam az ajtót majd kilestem és mikor meggyőződtem hogy nincs itt Harry gyors és halk léptekkel indultam meg a szobám felé,amikor Harry ajtaja mellett hallattam,valami hang csaptam meg a fülem,megálltam és kicsit közelebb sétáltam és a fülem lassan az ajtóhoz nyomtam,de nem volt jó ötlet mivel így kicsit belöktem...a hangok kicsit felerősödtek..Harry aprókat nyögött,hallottam ahogy néha visszatartja a levegőt,megbotlottam így beljebb löktem a kelleténél az ajtót,ami így majdnem teljesen kinyílt,Harry kicsit oldalra fordult a székével,és mielőtt elfordultam volna,a szemeibe nézett.Gyorsan elfordultam mivel láttam hogy éppen tápászkodik fel a székből,én gyorsan bemenekültem a szobámba majd magamra zártam az ajtót,felkaptam egy alsót egy piros gatyàt és egy sima fehér inget.Komolyan kezdtem magam egy horrorfilmben érezni...Harry a gyilkos én meg az áldozat aki minden áron meg akar lépni,megállt az ajtó előtt.
-Láttam hogy bejöttél ide Lou...-mondta és hallottam a hangján hogy mosolyog.
-Miért hallgatóztál?Minek?Érdekelt valamit?-kérdezte halkan és szinte nevetett,az ajkamba haraptam.
-Louis gyere ki...megbeszéljük...-mondta,én hittem neki.Lassan kinyitottam az ajtót és kimentem.Amint megláttam rájöttem hogy nem kellett volna.A szemei a kelletnél sötétebbek voltak,mielőtt vissza tudtam volna menni belökött de ő is bejött majd maga mögött bezàrta az ajtót kètsègbeesetten nèztem ahogy elfordítja a kulcsot a zàrban majd el rakja.Lassan megindult felèm majd mikor elem èrt egy gyors de erős mozdulattal a falnak nyomott.Az ajkai kicsit kettènyíltàk majd nem sokkal kèsőbb màr az enyèimen pihentek,lassan àtfúrta magàt a szàmaba,egy egyszerű csókból màsodpercek alatt egy intenzív ès erőszakos csókot varàzsolt.Az ajkamba harapott ezzel elősegítve azt hogy kicsit el tudjon hajolni.Mikor az ajkai elvàltak az enyémtől gyorsan kezdtem venni a levegőt.A szemei nevettek a keze kigombolta az ingem.A kezèt nèztem próbàltam ellökni a de egy idő utàn megelègelte a ketsègbeesett próbàlkozàsom.Az egyik kezével elkapta mindkèt csuklóm és a fejem fölött összefogta.
-Màr egyszer elmondtam hogy nem èri meg ellenkezni.-morogta halkan a fülembe majd kicsit lejjebb csúsztatta ajkait.Vègigpuszilta a nyakam az egyik pontnàl egy halkan sóhaj hagyta el a szàm,amire belemosolygott a nyakamba majd megharapott ott ès hirtelen szívni kezdett.Megremegtem és ökölbe szorítottam a kezeim...akkor se fogok hangot kiadni...nem adom meg neki ezt az örömöt. A szabad kezèt vègivezette a mellkasomon a hasamon keresztül az gatyámig,ott megàltt,majd lassan vègighúzta a kezèt a jobb oldali "V" vonalamon....majd àt vezette a kezèt a màsik oldalra...elhúzott a faltól majd a bal oldali "V" vonalamon is végighúzta a kezèt de  most nem àllt meg a gatyàmnàl hanem bevezette a kezèt.Lenyomott az àgyra de a kezeimet nem engedte el.Lassan vègigsimítottam az àgyèkomnàl.Elengedte a kezeim majd kihúzta a kezèt a gatyàmból ès lassan kicsattolta az övem,betèrdelt a làbaim közè,próbàltam eltolni magamtól de nem ment.A fejèt próbàltam kicsit elmozdítani.
-Louis FEJEZD BE.Mert rosszul fogsz jàrni...-mordult fel majd tovàbb szórakozott, az ajkamba haraptam ès megint megpróbàltam kicsit ellökni.Ekkor rámnézett majd felàllt a szekrényhez ment kutatott valamit majd elindult visszafelè...a kezèben pedig ott virított egy bilincs...
-Harry!Nem!!Nem!!Ezt nem csinàlhatod!-mondtam remènyveszetten.Gonoszan elmosolyodott.
-Akkor?Hagyod?Vagy folyamodjak durvàbb dolgokhoz?-kèrdezte egy perverz mosoly kîsèretèben...bennem meg a vèr is megfagyott...

17 megjegyzés:

  1. Uuuu.....nagyon jó!!! :) basszus, nem tudsz ma részt hozni?? :DD Léccii!! :D<33

    VálaszTörlés
  2. anyám de jó lett Imádom, de Harry ne csinálja már eszt szegény Louis-al mert meg ölöm ha megint "megerőszakolja" :D ma kövíííííííííííít lecii :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D Harry egy kanos pasi xdd nah xd
      maaa lesz kövii :D

      Törlés
  3. Szia!

    Már egy ideje olvasom a blogot, de most jutottam el addig, hogy szeretném elmondani a véleményemet. Attól, hogy még valaki kanos, nem lesz feltétlenül erőszakos, az hogy kívánja Luist nem jelenti azt, hogy egyből meg kell erőszakolnia, márpedig itt már másodszor készül arra. Hozzátenném, a blogban erre semmilyen figyelmeztetés nem utalt, hogy itt bizony nem csak erotikus tartalom van, hanem nemi erőszak, mert ez az. Nem tudom mennyire vagy otthon abban, hogy két pasi hogyan tud egymásnak örömet okozni, de azt elmondhatom neked, hogy nem csak análisan, hanem egy "egyszerű" orális szex is a mennyekbe tudja repíteni mindkét felet. A másik pedig, ha még is anális szexre kerül a sor, akkor ha igazi szerelemről és nem csak szexről, vad uralkodásról és erőszakról van szó, akkor bizony a felek figyelnem egymásra, még pedig megfelelően előkészítik partnerüket, hogy aminek fájnia kell az csak kicsit fájjon.

    Szerintem gondold végig, mit akarsz kihozni Harry karakteréből, mert teljesen kezdi elveszíteni önmagát és egy erőszakos vadállat lesz, ami egyáltalán nem illik hozzá.

    Egy másik jó tanács, mielőtt felteszel egy-egy kis részt, szánj arra időt, hogy újra átolvasod, a vesszőhibáid még hagyján, bár néha azok is zavaróak, mert teljesen más értelmet kap a mondat, ha kimarad a vessző. Viszont rengeteg elgépelés van, ami szörnyen zavaró, sokszor nem tudni ki is az aki beszél. Szerintem ez a plusz 5 perc senkit nem fog zavarni.

    További sok sikert: RoseM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm hogy írtál.
      Igen ezekel képben vagyok.
      Pont azért csúszik a rész mivel rájöttem 1-2 dologra....Harry rá fog jönni hogy ezzel csak ellöki
      magától Lout...a múltkori fog benne bűntudatot ébredszteni.

      Igen...ez az amit én is észrevettem és majd próbálom visszahozni.

      Van amikor vissza olvasom de álltalában nincs időm mert pont úgy sikerül befejezni egy részt hogy már aludnom kéne...A másik meg hogy a telefon és a pad más lehetőségeket is kiad...:/
      Amiket nem mindig veszek észre.
      Tudom hogy ez nem magyarázat de jobban fogok rá figyelni!(:

      Köszönöm.

      Törlés
    2. Szia! Örülök, hogy ilyen pozitívan reagáltál arra amit mondtam, nem sokan cselekszenek így, sokkal inkább megsértődnek, és támadnak az írok egy-egy negatív kritika miatt. Viszont úgy gondolom, hogy az, ha este későn lesz kész egy rész, nem kell feltenni egyből, ráér az másnap délután. Mindezek mellett nagyon szívesen felajánlom akár azt is, hogy átnézem neked, és akkor ezzel nem neked kell bajlódni. A vesszőkkel néha én magam is hadilábon állok, de az elgépelésekkel egy két mondat szebbé tételében tudok segíteni. Ha érdekel akkor e-mailbe keress meg. rosemalfoy94@gmail.com

      RoseM

      Törlés
    3. Én igazából örültem hogy elmondtad mi a rossz.
      És köszönöm a segtítséget.Akkor majd küldjem el előtte a részeket?(:

      Törlés
    4. Hát ha szívesen fogadod a segítséget akkor igen :) Ha ilyen kis rövidek, akkor hamar meg is leszek vele.

      Törlés
    5. Igen és nagyon köszönöm (:
      És igen szerintem nem ledznek nagyon hosszabbak(: akkor este majd küldöm.Úgy jó?(:

      Törlés
    6. Tökéletes :) RoseM voltam, csak lusta vagyok átjelentkezni

      Törlés
    7. Rendben :D és megint köszi (:

      Törlés
    8. Szia, kb mikorra várható?

      Törlés
  4. ma lesz rész???? :) ma legyen léciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

    VálaszTörlés