2013. augusztus 9., péntek

72.rész

72.rész
Los Angeles...
Louis

Feküdtem az ágyon,igazából a napjaim egybe mosódtak,csak feküdtem és elmentem a fiúkkal enni...már csak 2 napunk van,és vége a szabadnapjainknak...amit élveznünk kéne,én igazából szeretném ha minél előbb vége lenne,hogy újra folytathassuk a munkát ami nekem szórakozás és az életem egyik felé jelenti...de főleg azért szeretném hogy láthassam az életem másik felét...átölelhessem vagy akármi.
 -Louis...-sétált be a szobámba Niall,felnéztem.Levette az ingét majd ledobta a székre.
 -Harry La-ben van. Váltott neked egy oda vissza jegyet.Ma mész holnap este jössz...Rendben?-kérdezte. Nagy szemekkel néztem a nem messze tőlem álló szőkeségre majd kipattantam az ágyból és szorosan átöleltem,olyan nagy hévvel hogy hátra esett velem együtt...egy 21 éves "férfi" csinál ilyet?
 -Köszönöm Niall...sokat jelent nekem...-mondtam halkan és és átöleltem.
 -Remélem minden rendben lesz...-mosolygott majd ő is átölelt. Nem tudtam kifejezni mit érzek.
 -Igen biztos...-mosolyogtam és hihetetlenül boldog voltam.Végre....várjunk ez így túl kicsi...VÉGREEEEEEEEEEEEE...per-fect.
-De pakolj mert 1 órán belül oda kell érned!-mondta,felpattantam majd az egyik válltáskámba elpakoltam a cuccom.
 -Sziaa Niall és tényleg köszönöm.-öleltem át szorosan majd elindultam kifelé.
 -Nincs mit...és vigyázz magadra...-mosolygott és most ő dőlt el az gyorsan mentem kifelé fogtam egy taxit,de Paul észrevett a lehető leggyorsabban beszálltam a kocsiba és mondtam a pasinak hogy lépjen rá a gázra,ha megbüntetik majd én fizetem csak mennyen már,szerencsére megindult,Paul nem ér oda én meg a repülőtér felé mentem. A sofőr felismert,mondta hogy majd szeretne velem közös képet és hogy dedikálnék-e valamit a lányának...mondtam hogy persze. Egész úton kérdezősködött,kedves volt de nekem most kis csendre volt szükségem, de persze szívesen válaszoltam. Megérkeztünk fizettem amit nem akart elfogadni de odaadtam neki valahogy majd csináltam vele egy képet nem volt semmije amire aláírhattam volna.
 -Pedig holnap lesz a szülinapja és ezt még mellé akartam rakni...-fogta a fejét. Mivel valami oknál fogva a BSE-s kabátom vettem fel,végignéztem magamon
 -Van egy alkoholos filctolla?-kérdeztem.
 -Ugyan tegezz csak..és van valahol...-bújt vissza a kocsiba,az órámra néztem. Le fogom késni ha nem siet...
 -Tessék.-nyújtotta felém lekaptam a dzsekim majd leraktam a kocsira.
 -Hogy hívják a lányát?-kérdeztem.
 -Cora.-mondta mosolyogva
 -Szép név.-mosolyogtam majd levettem a kupakját a számmal majd aláírtam:"Happy Brithday Cora. Lot of love for Louis xx" és az aláírásom alá.
 -Köszönöm.-mondta.
 -Igazán nincs mit.-mosolyogtam és a zsebébe lerejtettem két jegyet..ha megyek valahova mindig van nálam,nem tudom miért olyan megszokásból. Elköszöntem majd igyekezni kezdtem befelé felvettem egy sapkát majd becsekkoltam a cuccom felvittem magammal majd felraktam magam fölé és beültem a helyemre,az ablakhoz,bedugtam a fülesem és zenét kezdtem el hallgatni,néztem ahogy felszállunk. Nem sokkal később a szemeim nehezek lettek és elaludtam. Már csak a leszálláskor keltem fel amikor gép mozdult egy nagyobbat majd lassan lassítani kezdett és végül megállt. Leszálltunk én levettem a cuccom és meg is indultam kifelé,csörgött a telefonom...Niall.
 -Szia Lou.-köszönt.
 -Hello Niall..-mosolyogtam.
 -Megérkeztél?-kérdezte.
 -Igen nem rég 5-10 perce...-mondtam.
 -Mindjárt küldöm hogy Hazz melyik hotelben van...és a szoba számot is--mondta és szinte hallottam ahogy mosolyog.
 -Köszi...hihetetlen vagy...-mosolyogtam majd elköszöntünk és letette...leírta a címet fogtam egy taxit és elindultam arra,egyébként nem egy rajongó észrevett...csak előlük is sikerült meglépni...

12 megjegyzés:

  1. Őrületesen jó!!!!!!!!!!!!!
    SIESSSS Gyorsan a kövivel!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Ajj ne hagyd abba siess a kövivel gyorsssaaaaan!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Jaj ez nagyon jóóóóóóó kérlek gyors kövit :))
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jóóóóóóóó. Örülök hogy megint együtt lehetnek. :) Mikor azt a részt írtad hogy mindjárt lekési a gépet grsabban kezdtem olvasni mert úgy bele éltem magam hogy azt hittem én fogom lekésni. Minél hamarabb hozd mert minél hamarabb meg akarom tudni hogy mi lesz köztük. :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDDD "együtt" :DDDDDDDDDDDD és kösziii :D és sietek :D

      Törlés
  5. Istenem,hogy én,hogy imádlak téged :D (L)

    VálaszTörlés
  6. Naaah megérkezett az 1. számú rajongód :D Imádom a blogot, és nem tudom elégszer elmondani! Kedvencem az összes közül :3 gyorsan tegyél fel új részt! :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDD kösziiiii♥ :D felraktam ˇ-ˇ :D xd most xddddddddddd

      Törlés