2013. július 21., vasárnap

69.rész

69.rész:
Álomra hangolva


Louis

Össze vissza forgolódtam és nem bírtam bealudni...rettentő rosszul éreztem magam. Nincs akit átöleljek vagy megérintsek. Már nem tudok egyedül aludni. Hiányzik a testének a melege....Egy ideig azért rinyáltam mert hozzáért...most meg már azért vagyok teljesen padlón ha nincs velem. Az oldalamra fordultam háttal az ablakoknak,a gondolataim nagyban jártak amikor egyszer csak bealudtam.
 Álom:
Valami tengerpart félén feküdtem és közben nézelődtem,felültem. Harry láttam meg ahogy a vízből integet hogy menjek be. Felállt léptem kettőt és már ott voltam mellette.
 -Hiányoztál...-nyomott egy puszit az ajkaimra és átölelt,a fejem a mellkasába fúrtam. Becsuktam a szemeim és átöleltem amikor kinyitottam már egy ház nappalijában álltunk,ő leült a kanapéra én is követtem majd körbenéztem,a nézelődésem az szakította félbe hogy a fejét a hajamba fúrta és lassan fújta ki a levegőt,elmosolyodtam majd oldalra fordítottam a fejem,megsimogatta az arcom,de a keze az arcomról a tarkómra tovább csúszott,lassan húzott magához,a kezét a hajamba vezette és láttam a mosolyt az arcán,megnyalta az ajkaim majd megcsókolt. Lassú volt és szenvedélyes. Lehunytam a szemeim,kicsit megemelkedett.

Megharapta az ajkaim majd elhajolt tőlem.
 -Imádom az ajkaid Tommo...-simított végig az arcomon.
 -Én is a tieid...-mosolyogtam és ránéztem. Az arcán halvány mosoly ült és annyira szépen csillogtak a szemei,eldőlt a kanapén és az ölembe hajtotta a fejét,lassan simogattam az arcát. Lehúzott magához és apró puszikat nyomott az számra. Nem akartam hogy ez a pillanat véget érne..de egyszer csak abbahagyta.
 -Lou...múltkor mondtad hogy akarod...még mindig szeretnéd?-kérdezte és lassan felült,elpirultam és elnéztem,az ölébe húzott,megemelte a fejem és a szemeibe nézett.
 -Ez csak egy kérdés...akármivel válaszolhatsz...nem haragszom meg érte...-mondta és a szemeimet nézte.
 -Még mindig..-bólintottam kevésbé magabiztosan,megcsókolt és a derekamnál átkarolt,a kezét beakasztotta az övembe így a hátsófelem pont elérhető távolságban volt neki. A kezem átkulcsoltam a nyaka körül,hozzám simult és belemosolyogott a csókba ami egyre szenvedélyesebbé és vadabbá vált. Volt bennem egy kétség de ahogy egyre intenzívebbé vált a csókunk úgy tűnt el az a kétség is,lassan felállt és a fenekem alatt megtartott,a hátam az egyik falnak döntötte és a nyakam puszilgatta. Féltem hogyha lent maradunk nem tudunk majd felmenni.
 -Harry...menjünk fel...-suttogtam kábultan ajkaiba. Lassan elindult felfelé. Láttam hogy kicsit szenved mert el kellett engednie. Ezért kicsit ódzkodva de a nyakához hajoltam és apró csókokkal borítottam be.
 -Louis...e..elejtelek...-mondta,és éreztem hogy a hangja megremeg. Ilyet ritkán hallok,ezért folytattam és néha kicsit meg is haraptam a puha bőrét. Felértünk bevitt a szobába,bent lerakott és a falnak nyomott,a szemei mosolyogtak és nem durvasággal,erőszakkal voltak tele hanem vággyal. Puha ajkai érintették a nyakam,teljesen felhevültem. Mintha csak ez az egy dologgal lázba tudott volna hozni,a kezeivel benyúlt a pólóm alá. Hideg kezei kicsit égették a meleg bőröm.
 -Hideg a kezem?-suttogta a nyakamba.
 -Egy..k..kicsit.-válaszoltam halkan.Elhúzott a faltól és az ágy felé mentünk. Ledöntött rá,óvatos volt nem durváskodott. Rögtön fölém kerekedett, a hajába túrtam. A tincsei az ujjaim köré tekeredtek én meg mosolyogva húztam meg egy kicsit,amire csak halványan elmosolyodott,megint megcsókolt és feljebb húzta a hasamról a pólóm,majd fel a mellkasom tetejéig,majd elhajolt tőlem egy pillanatra és lehúzta a fejem fölött,elkezdtem kigombolni az ingét,belenevetett a csókba mert bénáztam,a kezeim remegtek egy kicsit.
 -Minden rendben...?-mosolygott és az egyik kezével megfogta a kezeim.
 -Persze...-bólintottam,majd ránéztem. Az ajkamba haraptam,lent lassan nekem nyomta magát majd elhúzta a csípőjét és elmosolyodott,végigsimított az arcomon,a fülemhez hajolt.
 -Akarlak Tomlinson...nagyon...-mondta és a fülem mögötti érzékeny terület hintette be apróbb csókokkal majd jött lassan egyre lejjebb,a nyakamat puszilgatta és néhol megharapta,becsuktam a szemeim és kicsit hátradöntöttem a fejem,amikor egy nagyobbat a nyakamba szívott amitől a mellkasom gyorsabban kezdett el emelkedni és süllyedni,kicsit megmarkoltam a hátát.Meleg levegőt fújt az előbb területre majd ezt megismételte a túloldalon,egy halkabb sóhajjal nyugtáztam hogy hihetetlen amit csinál,elindult lefelé a mellkasomon végighúzta ívelt ajkait az "It is what it is" tetkómon majd haladt lassan lefelé,az ujját végighúzta a mellkasomon a köldököm körül írt egy kisebb kört majd lement a gatyámig,majd megcsókolt de csak egy rövid ideig és amit az előbb az ujjával csinált megismételte a nyelvével.Kirázott a hideg...ahogy a nyelve végigcsúszott a hasam alján hihetetlen érzés fogott el...Figyelte Harryt és amikor felnézett a szemeimbe nézett és láttam hogy mosolyog. Imádtam az az örömteli mosolyt,a szemei ragyogtak,végigsimítottam az arcán. Lejjebb csúszott a gatyámhoz kikapcsolta az övem majd kigombolta a gombot. Lehúzta rólam,az boxerem rajtam hagyta. Végigpuszilta a pánt fölötti részét majd lejjebb húzta "V" vonalam aljáig és az ágyékom puszilgatta.Néha kicsit megremegtem és az ajkamba haraptam.
 -Ne harapdáld az ajkaid...-mondta rekedtes hangján de még is lágyan,nem figyeltem erre a kérésére,kicsit jobban összeszorítottam az ajkaim. Lassan próbáltam venni a levegőt.
 -Akkor ne hallgass rám...-mondta és hallottam a hangján hogy mosolyog megharapta a hasam alján a karján támaszkodott a csípőm mellett kicsit megemelte a hátát,éppen elnéztem volna amikor apró harapásokat éreztem az ágyékomnál,amik egyre intenzívebbek lettek,egyszer erősebben megharapott én meg nyögtem egy halkat,és lassan végigsimított az alsómon,kicsit összerezzentem mivel már így is elég merev voltam,de ő persze még csak próbál jobban kiborítani,felnézett és megint találkozott a szemünk,lejjebb húzta a gatyám majd lehúzta rólam a boxert. Felmászott hozzám és megcsókolt,én közben leügyeskedtem róla a gatyáját,lent az ágyékát az enyémhez nyomta és mozgatni kezdte a csípőjét. Hangosan nyögtem egyet és átkaroltam a nyakánál.
 -Örülök hogy élvezed.-kacsintott majd tovább folytatta és kisebb nyögéseket csalt ki belőlem.Kibújt a karjaim közül és lassan apró csókokkal haladt lefelé
Megállt a hasam aljánál majd a kezébe vett és lassan mozgatta a kezét rajtam,meglepődtem de nyöszörögni kezdtem,minden izmom kicsit megfeszült,a hasam simogatta. Tudtam hogy ezzel nem fog sokat szórakozni...

17 megjegyzés:

  1. áááááááááááááááááááááá Imádom :D nagyon jó lett kövit hamar és Hazza mennyen vissza hozzá és álljon ki a szerelméért mert ha nem akkor soha nem dognak együtt lennii.. kövit hamar.. és utoljára... (69) :D bocsi muszáj volt.. Hazza velünk van.. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglátjuk:ooo höh :DDD és köszi ♥♥ :D
      Az persze velünk jó lenne xd:oo :D

      Törlés
  2. Ez fantasztikus!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁáá ÉS ITT KELL ABBA HAGYNI KÉRDEM ÉN??:DD gyorsan kövit mert itthon hülyének néznek futkozok az álmától körbe körbe nah én hülye vagyok ezt letisztásztuk gyorsan köviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja és pont a 69. rész tegnap falunap volt és a tombola jegyem az egyik 69-es volt :'d lehet megértezte ,hogy ilyen jó kövit írtál :''d

      Törlés
    2. :DDDDDDDDDD azééé ennyire nem jó:oooooooooooo :DDDDDDDDD és neh xddddd az durcaaa xD

      Törlés
  3. Nagyon tetszett és kérlek hogy minél előbb legyenek együtt. És nem szeretem mikor rossz helyeken hagyod abba a részt. De akkor is tetszett. Amúgy mikor lesz kövi??? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii:D az majd eldől :ooo és ez pont jó hely :D köszi és nem tudom :D

      Törlés
    2. Ez nagyon nem jó hely mert pont itt merültem bele igazán erre vége. De azért remélem hamar lesz. :D

      Törlés
    3. Igyekszem csak a többit is írnom kell :D illetve bele kell kezdenem xD
      Meg itt nem akarok túl +18-as részt írni :D

      Törlés
    4. De, írjál csak túl +18-as részt... xD

      Törlés
  4. Imádommm :D Hamar kövit mert megfojtalak :o :D Én vagyok a legnagyobb rajongód :3 <3

    VálaszTörlés
  5. ÁÁÁ!! Nagyon nagyon jóó Imádooommm!!! Nagyon hamar a kövit siess !!! Imádom a blogod!!!

    VálaszTörlés
  6. ohh, Louis is jó dolgokat álmodik :'D
    ezt megérdemled :)
    http://dark-turns-to-light-story.blogspot.hu/2013/07/huzonegyedik-dij.html

    VálaszTörlés