2013. szeptember 4., szerda

76.rész

76.rész
Hiányoztál...
[A továbbiakban a képeket mindenki majd csak sajá felelőséggre nézegesse :'D]
Harry

Elmosolyodtam rajta.
 -Mond csak...-mosolyogtam és egy pillanatra elengedtem.
 -Há...hát...csak annyi...volt...-mondta halkan és elnézett.
 -Nem Harry ezt nem tudom elmondani...-motyogta majd a szemeimbe nézett.
 -Semmi gond...-mosolyodtam el,igazából biztos voltam hogy valahogy ki fogom szedni belőle.
 -Hiányoztál...-bújt jobban hozzám,én meg végigsimítottam a hátán.
 -Te is nekem...-mosolyogtam és megpusziltam a homlokát.
 -Lefekszünk?-kérdezte halkan.
 -Ohh babám...ennyire gyorsan a lényegre térsz?-nevettem,tudtam hogy nem így értette,de akkor is.
 -Nem úgy értettem.-pirult el.
 -Tudom...-mosolyogtam és az ölembe vettem,nagyon kis könnyű volt.
 -Jézus Harry...-karolt át a nyakam körül,az ágyhoz vittem majd őt először lassan leraktam utána én is bedőltem mellé,rögtön közelebb mászott hozzám.
 -Szeretlek...-mondtam halkan és összehúzta magát,elmosolyodtam majd egy egyszerű mozdulattal felé kerekedtem és a karomra támaszkodtam a feje mellett.
 -Nah Lou...-mosolyogtam és a szemeit néztem,nem szólt. Megsimogattam az arcát majd lágyan megcsókoltam,de nem akart elengedni,először úgy voltam vele hogy úgy is el fog engedni de meglepődtem hogy nem...próbált jobban magához húzni,elmosolyodtam rajta majd gyengéden az ajkába haraptam de egyre jobban éreztem hogy ez most az ő és az én részemről is kezd kicsit eldurvulni,engem nagyon nem zavart és ahogy éreztem Lout se,a hátam simogatta és néha a hajamba túrt,aranyos volt hogy nem akart elengedni,volt az a pillanat amikor bármit megtettem volna azért hogy ne szakadjunk el egymástól de utána volt egy kis idő amikor már mindkettőnknek szüksége volt levegőre,elhajoltam tőle és elmosolyodtam a kipirult arcán,az egyik ajkam végigvezettem az alsó ajkán.
 -É...érezni...a..akarom az aj..kaid...-mondta halkan,amitől nekem csak egy széles mosoly ült ki az ajkaimra majd megint megcsókoltam,közben lassan benyúltam a pólója alá és a hasát simogattam,éreztem ahogy egyre közelebb akar húzni magához,aranyos volt.Lehúztam róla a pólót és elszakadtam az ajkaitól majd a nyakát hintettem be apró csókokkal és így haladtam egyre lejjebb majd amikor hasa aljához értem végignyaltam egy csíkon a hasát a mellkasa aljáig,egy halkabb sóhaj hagyta el a száját és a pólóm kezdte el matatni jelezve hogy vegyem le,direkt nem vettem még le,de megelégelte ezért ő vette le rólam,a mellkasommal neki feszültem az ő felsőtestének,az ajkaiba harapott,lassan lehúztam róla a gatyát és láttam hogy gyorsabban mozog a mellkasa,nagyon kis aranyos volt,lassan lehúztam róla az alsóját és az ágyékát gyengéden megharaptam,közben lent a kezembe vettem és mozgatni kezdtem rajta a kezem,de nem sokáig,lassan levetkőztem alsóig és megcsókoltam,közben az éjjeli szekrényen kutakodtam,majd a fiókban és elővettem a gumit.
 -M..muszáj?-kérdezte halkan. Kicsit meglepődtem.
 -Igen...muszáj...-mosolyogtam és lassan felhúztam magamra,Louis csöndben figyelt,lassan felé másztam.
 -Óvatos leszek...-néztem a szemeibe.
 -R...rendben...-mondta halkan és átkarolt a a nyakaim körül,kicsit remegett de nem akartam féljen...megcsókoltam,az egyik kezével a kezem fogta a másikkal a hajamba túrt,kicsit éreztem hogy fél.

7 megjegyzés:

  1. Elsőőőő komi! :D Nagyon tetszett a rész. Harry milyen pimasz. Örültem mikor megláttam az új részt. Hamar a köviiit :D! Nagyon várom. :DDD

    VálaszTörlés
  2. Szia! Régóta olvasom és ahhw nagyon jóó. Imádom őket, olyan kis édesek és cukik *.* hahaha valóra válik Lou álma :D :D UI.: gyors kövit :D

    VálaszTörlés
  3. van egy kis meglepi számodra :)
    http://dark-turns-to-light-story.blogspot.hu/2013/09/harmincotodik-dij.html

    VálaszTörlés
  4. szia egy kis meglepi: http://angelandvampirelarry.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Szupii lett,annyira imádom<3 Valóra válik Lou álma *-* Istenien írsz :) Remélem nemsokára kövi^^

    VálaszTörlés
  6. Imádom!! :D kérlek siess a kövivel!! :D

    VálaszTörlés